Care afaceri pe net sant intradevar sigure?

          Am deschis acest blog in speranta de a gasi cat mai multa lume care doreste sa discute despre subiectul afaceri online deoarece o gramada de lume incerca sa gaseasca o sursa de venit in plus. Imi cer scuze daca o sa critic sau o sa fac reclama la ceva anume dar incerc doar sa gasesc care sant cele mai sigure afaceri pe internet.

         Am incercat sa gasesc cateva afaceri pe internet cat mai sigure da sincer nu am reusit sa gasesc mai nimic care sa ma ajute cu adevarat. Nu stiu daca nu am cautat unde trebuia sa nu am fost eu destul de capabil de a fi demn de respectiva afacere pe internet. Am vazut peste tot reclame ca poti sa faci bani online din tipu de afacere "pay to click" , si o gramada de sitte-uri se ofera sa iti dea oportunitatea unei astfel de afacere online. Am creat o gramada de conturi bucuros in speranta ca o sa castig ceva bani online chiar daca trebuia sa dau la click-uri si sa astept timpul impus de site ba chiar mi-am creat si retea, insa cand am atins pragurile sumelor impuse de respectivele site-uri nu am primit nici un ban. Am trimis email catre ei de multe ori insa nici un raspuns.Daca sant persoane care au castigat bani din asa ceva va rog sa ma contactati sau sa postati un comentariu.


             Alt gen de afarece online e sa vizionezi email-uri trimise de diferite site-uri si pentru fiecare email vizionat primesti cativa centi, ceva de genu la "pay to click" si aici mi s-a intamplat la fel.
          In general toate afacerile pe internet se bazeaza pe sitemul MLM (Multi Level Marketing) in care trebuie sa iti faci o retea cu anumite nivele inferioare.
          Pe internet exista o multime de afaceri online in sistem MLM pe care o parte a populatiei o critica iar alta o apreciaza.Intradevar este un sistem online ce iti poate aduce castiguri destul de favorabile daca reusesti sa iti faci reteaua, insa depinde in care dintre aceste site-uri va inscrie-ti. Am intalnit site-uri in care afacerea online incepe de undeva de la 5-10$ da si cele la care ajungi la sute sau mii de euro promitand ca intr-o saptamana maxim o luna vei avea castigurile vietii tale facand o multime de bani online. Eu unu nu m-am bagat intr-o astfel de afacere online.Sant multe persoane care critica afacerile online gen MLM facand confuzie intre sistemul online MLM si sistemele "piramida".In sistemul MLM sumele cerute de obicei nu sant mari incepand de la cativa dolari si existand un produs pentru care se cer acei bani, iar in sistemul "piramida" sumele cerute sant de ordinul sutelor sau miilor de euro iar aici de obicei nu exista un produs sau doar se vinde o carte sau ceva de genu spunand ca asa vei castiga o gramada de bani online. Nu face-ti confuzie cu cartile electronice care au valoare de cateva zeci de euro.

          Am incercat insa sistemul GDI (Global Domain International) un sistem MLM ce trebuie sa platesti 10$ pe luna si ai drepul sa iti alegi un domeniu web pe care poti sa il folosesti pentru propria ta afacere creandu-ti propriul site si facandu-ti o reta de persoane care la randu lor trebuia sa faca la si ei la fel. Am incercat timp de cateva luni acest tip de afacere si sincer mi sa parut chiar foarte serioasa, depinde insa cat de serios e fiecare in acest tip de afacere.Am muncit ceva vreme la site-ul pe care il facusem si chiar am ajuns printre primele pagini de google. Am incercat ceva vreme da am vazut ca nu prea am noroc si am renuntat,nu stiu daca am facut bine sau nu dar sincer regret.
          Alte genuri de afaceri sant cele de vanzare cu drept de autor. Cumperi un produs si ai voie sa il vinzi mai departe legal la cate persoane vrei. Eu nu am incercat acest sistem dar cred ca o sa il incerc cat de curand iar pentru sistemul de plata se pot folosi sisteme gen paypal moneybookers, alertpay etc care sant destul de securizate.
         Am vazut ca foarte multa lume au reusit sa bani online din vanzarile cartilor de marketing un sistem foarte utilizat in lume atat pe internet cat si in viata de zi cu zi ce aduce un profit destul de mare.
          Practic actual google AdSense,,Darliz-Ads programe de afiliere.
                AdSense este genu de afacere online din care poti castiga cu ajutorul reclamelor postate de catre google pe propriul tau site. E simplu ; ai un site propriu iti creezi un cont pe google AdSense, iti promovezi siteul cat mai mult pentru a avea trafic cat mai mare si vizitatorii de pe site-ul tau care iti vor vizita reclamele AdSense iti vor aduce un profit.Castigul va fi in functie de valoarea reclamei.
           
                 Darliz-Ads este genul Google Adsense si Adword doar ca este in acelasi site si are oferte destul de bune,de exemplu:
-daca vrei sa iti faci publicitate la un site sau un anumit produs (advertiser) ai packete cu bonusuri de pana la 100%
-daca vrei sa pui publicitate pe siteul tau (publisher) obtii 50% din valoarea reclamei.
       Au program de afiliere:
-obtii 20% din profitul facut de un publisher adus de tine
-obtii 20% din banii invetiti de un advetiser in publicitate.
               Eu lucrez cu ei si sunt multumit!
            
              BlogMoney este pentru cei care detin un blog si doresc sa castige bani cu ajutorul postarilor facute pe acel blog. Vei fi platit in functie de campaniile existente, avantajul fiind ca poti negocia cu cat vrei sa fii platit pentru munca depusa. Daca postarea si pretul sant acceptate banii ii vei primii in contul paypal
      
  In general ca sa faci bani pe internet sant 2 modalitati:
                  - cu propriul site/blog
                  -sau fara (gen pay to click)

                   Cu propiul site

            1.Poti vinde un produs.
Acest produs poate fi de forma unui script,un soft,un manual,un curs etc.Avantajul acestei metode este ca o data ce ai un produs bun pregatit pentru vanzare si cand spun asta ma refer la faptul ca nu e loc de greseala sau experimente pe banii clientilor, acesta iti poate aduce castiguri nelimitate fara a fi nevoie sa faci vreo investitie ulterioara. Si aici poti folosi ca sistem de plata paypal iar daca nu aveti unul va pute-ti crea dand click aici

           2.Poti vinde spatiu pe site-ul tau pentru reclame.
Acest lucru il vei putea face cu succes numai daca vei avea un site cu un continut o calitate deosebita.Numai asa potentialii clienti vor avea incredere ca reclama lor a ajuns acolo unde trebuie.
In acest caz conteaza foarte mult si traficul site-ului.Cu siguranta daca vei avea un trafic buni vei gasi si clienti dornici de a-si posta reclama lor pe site-ul tau.

            3.Reclame Google AdSense 
         Pentru acest tip de afacere online vei avea nevoie de un cont Google AdSense si in acest caz traficul este vital.
Nu sunt deloc de neglijat regulamentul impus de google pentru clientii AdSense.
Aici as mentiona cateva aspecte:
-sa nu dai nicodata click pe reclamele tale
-sa nu modifici codurile care le vei primi de  de la google
    Cu alte cuvinte trebuie sa fii corect si cu siguranta si google va fi corect cu tine.Mentionez ca Google AdSense nu este unicul de acest tip insa este cel mai mare.

    Am vazut o multime de site-uri care au ca afacere online vanzarea pachetului Adsense desi eu unu nu as plati pentru asa ceva. Dispun de pachetul Google Adsense Treasure si il ofer gratis tuturor celor care il doresc.Pentru asta nu trebuie decat sa lasi un comentariu cum ca vrei sa ti-l trimit.

            4.Prin Afiliere
        Pentru asta e nevoie sa cauti producatori sau programe de afiliere si sa colaborezi cu ei. Prin acest sistem se pot castiga comisioane de pana la 70-80% din valoarea produsului pe care il vinzi. Poti sa iti faci un magazin online sau poti posta bannere pe propil site/blog.
        Cele 4 metode prezentate mai sus nu sunt si singurele metode de a face bani pe internet insa eu am considerat ca astea ar fi cele mai sigure si la indemana pentru a incepe sa castigi bani cu ajutorul site-ului tau.Repet faptul ca numai un site cu un trafic decent va aduce si satisfactii materiale afacerii online.       
        O alta varianta de afacere pe internet  ar fi cea prin metode ceva mai costisitoare gen Forex. Pentru asta va sfatuiesc sa studia-ti un pic  sitemele de tranzatii. Am postat mai jos un banner de la platforma Plus500 unde ati putea incerca sa invatati cum sa faceti tranzactii si sa castigati bani online. Aveti posibilitatea de a face tranzactii cu cont demo la valoare reala fara a risca nici un leu si de asemenea la fiecare nou cont creat daca va inregistra-ti numarul de telefon  primi-ti un bonus gratis de pana la 25 de euro fara a face nici o depunere.Incerca-ti mai intai pe varianta demo iar apoi pute-ti folosi bonusul pentru a face bani online.
     
            Afacerile cele mai sigure pe net sant intradevar cele cu propriul site deoarece optiunile de desfasurare a activitatii sant mult mai diversificate. Pentru a incepe o afacere pe net cu propriul site e nevoie sa ai unul, si pentru asta ai nevoie de un domeniu si un hosting care le poti cumpara cu bani sau poti sa le obtii si gratis. O varianta mult mai acesibila si gratis de asemenea sant blogurile.

           As dori sa postati cate un comentariu daca ati gasit vreo afacere pe internet serioasa pentru ca toata lumea sa invete de la fiecare care a reusit in lumea afacerilor online pentru ca pe internet nu totul e bine si frumos, cel putin eu am vazut pe pielea mea.
          Va multumesc pentru vizionare blogului si imi cer scuze pentru critice sau editare!
         
         Daca vrea cineva sa ma contacteze personal pe email imi puteti scrie la adresa edy_xcentric@hotmail.com

63 de comentarii:

  1. Salut Edy! Am citit blogul tau si mi se pare interesant subiectul ales incercand sa cuprinzi cat mai multa imformatie intrun singur blog.Eu folosesc sistemu GDI de 2.3 ani si sant destul de multumit.Am propia mea retea si sper sa o fac cat mai mare.Imi pare rau pentru faptul ca ai renuntat la GDI,ar fi trebuit sa continui mai ales ca erai printre primele pagini de google. Eu unu sant pe departe de primele pagini dar tot am reusit sa imi fac retea de persoane. As dori sa stiu daca ma poti ajuta un pic cu site-ul in al promova. Daca gasesti vreo afacere online la fel se sigura si corecta ca GDI anunta-ma te rog. Apropo ar fi trebuit sa adaugi la postarea ta ca orice afacere pe net necesita in primul rand ambitie si nu in ultinu rand multa multa munca. Sper ca nu te-am criticat cu ceva si as vrea sa pastram legatura.O sa revin. Mult noroc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare! M-am ocupat si eu de GDI acum multi ani, cred ca sunt 5-6 cel putin. Probabil anunturile mele inca mai sunt pe internet pentru ca din cand in cand inca mai primesc pe mail prospecti. Daca esti interesat intr-adevar sa faci bani pe internet. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti informatiile de pe blogul asta, si eventul informatiile de pe site-ul mama. Indiferent daca ai auzit sau nu de JustBeenPaid, esti binevenit sa intri in echipa. Pentru orice fel de intrebari, nu ezita sa ne lasi o adresa de mail, pentru a putea fi contactat! Bafta si te asteptam!

      Ștergere
    2. Vrei sa ai un venit in plus si nu stii cum? cum sa faci bani pe net? e mai simplu decat crezi! In fiecare zi cei de la MailDirect trimit mii de newsletter-e catre abonati, iar tu trebuie doar sa le accesezi
      Iata cum castigi bani:
      - Primesti 6$ la inscriere;
      - Primesti bani daca accesezi newsletter-ele;
      - Pentru fiecare mail citit din partea MailDirect primesti 0, 5 centi;
      - Pentru fiecare click in interiorul newsletter-ului primesti 1 cen;
      - primesti 10 centi pentru fiecare prieten care se inscrie din partea ta (pentru primi 200 de prieteni, apoi suma scade la 2 centi/prieten);
      http://www.maildirect.ro/inregistrare/9ad41d8095993ab0d1 3ade5a89f9ae77 - See more at: http://vox.publika.md/economie/cum-sa-faci-bani-online-fara-investitii-467741.html#sthash.bfp2RpGQ.dpuf

      Ștergere
  2. Salut Marius! Iti multumesc pentru postare si sfatul cu GDI.O sa ma mai gandesc daca o sa ma apuc din nou de GDI. Trimite-mi un email la edy_xcentric@hotmail.com si o sa iti trimit mai multe date despre cum sa iti promovezi site-ul si sper sa putem colabora pe viitor pentru a gasi noi metode de a face bani online. Iti multumesc de altfel si pentru sfatul de a reaminti ca singura metoda e a reusi e prin multa munca. Astept sa imi trimi-ti email. Mult noroc si tie in a face bani pe net.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Edy sa stii ca mesajul pe care i l-am trimis lui Marius, este valabil si pentru tine. Nu aveti nimic de pierdut, eu va propun sa trageti un ochi pe blogul meu, si voi decideti daca merita sa mergeti mai departe sau nu. Eu va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari!

      Ștergere
  3. Salut! Foarte corecte si la obiect informatiile tale.Pe internet bani se fac,dar nu usor ci cu multa ambitie si atentie cu informatii reale,certe pentru a nu pierde timp aiurea ! Pentru o buna informare iti recomand un site care nu vinde gogosi ci explica cum stau lucrurile ba mai mult poti gasi raspunsuri la unele intrebari pe care le pui tu in articolul tau :
    http://afacerionlinereale.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut George!Multumesc pentru comentariu si intradevar si dreptate, trebuie sa ai multa razbdare si ambitie pentru a reusi sa faci bani pe internet.Am vizitat site-ul tau si e foarte interesant.Am sa ma inspir si eu putin de la tine.Mult noroc si sper sa colaboram pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut ma numesc nicu, am incercat si eu cu GDI acum 4-5 luni, dar nu am reusit mare lucru... 2 oameni am agatat si aceea au intrat doar in probe.... eu cred ca este foarte greu sa faci bani cu GDI(parerea mea)... de aceea am zis sa incerc cu adsense. Edy iti multumesc pentru pachetul adsense si pentru bonus. BAFTA ALLL

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut Nicu! Ca in orice gen de afacere chiar si celele online necesita timp pana vei avea profit. Si eu am renuntat la GDI dar in mare parte pentru ca nu prea puteam sa mai platesc cei 10$ in acele timpuri,dar sincer as incepe din nou. Multe afaceri pe net care au ajuns sa aiba profit nu au reusit sa il aiba din primele luni.De exemplu sant site-uri care vand domenii veb si hosting iar acese site-uri platesc pentru reclama prin google adwords o gramada de bani si poate au doar 1- 2 clienti. Profitul pe care il au la sfarsit de luna poate ca e cu mult sub cheltuielile pe care le-au avut pentru reclame.Insa ei gandesc ca mai bine pierd in fiecare luna de ex 200$ dolari pentru reclama si castiga 1-5 clienti pe luna care le aduce un profit de 10-100$ pe luna insa daca in fiecare luna ei castiga cate un client nou si timpu o sa aiba profit mult mai mare. In momentul in care cumperi un domaniu si un hosting platesti pentru ele lunar sau anual de aceea acele site-uri de vanzari domenii web gandesc asa. Si eu cand am intrat in GDI am gandit ca daca nu fac nimic in 2-3 luni renunt si asta am si facut. Aveam 2 persoane sub mine in 3 luni si nu imi placea ca eram in pierdere insa nu m-am gandit ca acele 2 persoane cu timpu imi pot aduce mult mai mult profit avand in vedere ca sistemul are 5 nivele inferioare. Sincer regret ca am renuntat,asta e. Sincer mai bine prefer sa incerc GDI sau alte sisteme decat sa lucrez la un patron pe 5 milioane. Ma bucur daca iti e de folos pachetul adsens si daca pot sa te mai ajut cu ceva nu ezita in ami trimite un email. Mult noroc in ce vei face.

    RăspundețiȘtergere
  7. salut baietii...

    eu incerc sa fac un Forum Paid To Click exact ca un ptc doar ca mult mai multe sanse de castig si mult mai mari ... castiga membrii castig si eu .

    am multe idei de pus in practica ...
    oricum daca vrei sa facem o colaborare intre blogul tau...

    acesta este forumul : www.rantajr.forumn.net
    a fost www.rantajr.com am pierdut domeniu sau pierdut toate paginile .. in fine .

    reiau cu ceva nou daca aveti vreo idee sunteti liberi sa intrati . contact admin

    bafta cu blogul

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut vbrmoney am vizitat forumul tau si sincer sper sa fii corect in asa ceva.Eu unul nu am facut nimic din ptc deoarece cand am atins pragurile impuse de site-uri nu am primit nici un leu,in concluzie am facut reclama gratis. Sper sa nu inseli pe cei care se inscriu pe forumul tau. Multa bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut,
    Sunt curios sa vad Google Adsense Treasure .Poti sa mi-l trimiti si mie?
    Multumesc
    Catalin
    asigcv@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. salut Marius trimite-mi te rog si mie pachetul Google Adsense Treasure
    multumesc anticipat
    dorinmacari229@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. super articolol dar si folositor.Deja mi-am luat cateva idei

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut de curand am citit un articol pe net http://cum-facibanii.blogspot.com cum faci Banii cu Google Adsense momentan nu am incercat voi ati incercat cat de repede platesc cei de la google astept raspuns stima .

    RăspundețiȘtergere
  13. As dori sa primesc si eu ghidul Google Adsense. Multumesc mult anticipat. iulia_veres@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Am primit pachetul Adsense. sper sa fie eficient mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  15. Salutare,am incercat sa ma informez si eu despre Google Adsense si chiar acuma de curand mi-am facut cont,dar mi-as dori sa-mi trimiti si mie pachetul Adsense ca sa pot sa incep si eu.Te rog frumos si multumesc. benny1988benny@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Mersi de pachet acuma il descarc;),daca ar fi ceva ce nu m-as descurca sper ca nu ar fi o problema daca te-as contacta prin email? multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. Poti sa ma contactezi in orice moment Gabriel si daca pot sa te ajut cu ceva o voi face cu cea mai mare placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sal Edy.Vreau si eu pachetul adsense.Email :florr00@yahoo.com

      Ștergere
  18. Salut Edy, am vazut comentariul tau adresat lui Nicu si m-am gandit ca poate te pot ajuta. contacteaza-ma te rog pe e-mail(sandu_dica2007@yahoo.com) pentru mai multe detalii despre gdi daca vrei. Multumesc! Cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  19. Salutare tuturor, va voi sugerainca un mod de a face bani pe internet cu o afacere MLM ce va da oportunitatea sa ajungeti la un venit pasiv zilnic foarte bun (in momentul de fata nici in cea mai proasta zi nu castig sub 70$-80$). Eu m`am alaturat acestui program MLM in urma cu 4 luni jumate ce`i drept cu o investitie initiala de 220$, insa care nu a fost obligatorie, ci doar alegerea mea pt a progresa mai rapid, ceea ce consider ca am si facut.
    Cu o vechime de 15 ani Zeekler a ajuns printre cele mai bune sisteme de afiliere de pe internet,el clasanduse pe locul 167 momentan in Alexa rank la cautarile din toata lumea http://www.alexa.com/siteinfo/zeekrewards.com .Deci 1 la 300 oameni din toata lumea intra in fiecare zi pe acest site.
    Noi, afiliatii acestui site facem 3 lucruri in mare pt aceasta companie:
    1. Postam niste anunturi de licitatie la ei pe site prin care le aducem trafic si pt asta suntem rasplatiti cu 1.5 % $ in medie pe zi din anumite puncte VIP pe care le achizitionam in timp
    2. O parte din ce castigam, pt a ne dezvolta si a ne mentine in aceasta afacere noi vom reinvesti in niste BIDS - cu aceste bids se liciteaza pe acest site de produse. De exemplu: reinvestim/investim 50 $ si vom obtine 50 BIDS -pe acestea noi le trimitem unor customeri pe carei inscriem (prieteni/cunoscuti/nu conteaza cui) iar in urma lor pe fiecare BID trimis vom primi 1 Punct VIP, deci la 50 BIDS primim 50 puncte VIP si pe fiecare zi vom primi 1.5 % $ din acestea
    si 3. Si noi la randul nostru afiliem lume in aceasta afacere si primim un anumit profit de asemnea pe acesti afiliati la inceput primim 5 % pe investitia/reinvestitia fiecarui afiliat al nostru si 2.5 % pe investitia / reinvestitia fiecarui afiliat al afiliatului nostru + 2 $ pe fiecare afiliat silver activ pe care il avem. Acesta`i doar inceputul, deoarece evoluand in rank ajungem sa primim 10 % per afiliat si 5 % per fiecare afiliat al afiliatului nostru. V`am explicat in mare despre ce este vorba, daca vreti sa aflati mai multe va puteti uita pe acest forum http://www.banipenet.us/forum/viewthread.php?thread_id=3508 sau sa`mi dati add la ID-ul: frenzyyy722

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am avut incredere niciodata in sistemele de tip MLM, tocmai de aceea nu le-am incercat niciodata.
    Cu forex-ul sunt de acord, poate fi profitabil, dar de asemenea mare grija in alegerea broker-ului, precum si in suma cu care doriti sa incepeti. Nu e indicat la inceput sa va avantati cu o suma mai mare decat cea pe care va permiteti sa o pierdeti. Analizati, documentati-va, capatati un minim de experienta si abia apoi faceti pasul cel mare. In medie, din tranzactii forex, un trader experimentat face cam 25-35% profit lunar, asa ca este o oportunitate si aici.
    Eu am facut un site cu articole si informatii despre forex, pe care incerc sa-l optimizez cat mai eficient si mai apoi sa incep sa fac bani cu adsense.

    Astept sa vad cat mai multe idei de afaceri profitabile postate pe blogul tau. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.profitclicking.com/?r=HRPEPOd0lc Afacere cotata in top Alexa !

      Ștergere
  21. salut..cele mai bune metode de a face bani online sunt prin a inventa ceva nou.ceva ce lumea are nevoie sau le usureaza munca online.
    o alta metoda este cu piata bursei globale dar pt asta iti trebui o investitie de aproximativ 200 de euro.cam atat te costa softul cumparat de la piata bursei cu care monitorizezi fiecare crestere si toate restul.sincer si la ora actuala ma mai ocup de bursa si sunt foarte multumit cu afacerea asta.
    modalitati exista foarte multe trebui doar sa fie timp,vointa si rabdare.
    doresc o zi buna tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ! Afacere in genul Zeekler dar ceva mai profitabila si mai simpla.... http://www.profitclicking.com/?r=HRPEPOd0lc

    RăspundețiȘtergere
  23. frate observ aceleasi metode prin care fac bani blogerii pe net. mai schimbati si voi posturile , scrieti ceva mai nou , peste tot pe unde ma uit sa postez si eu un link cu pagina mea vad aceleasi articole , devine plictisitor pe bune.

    RăspundețiȘtergere
  24. Uite am facut noi o analiza si am gasit 5 idei inedite de afaceri online. Sigur ti se va parea interesant http://www.profit360.ro/pastila-de-business/idei-inedite-de-afaceri-online

    RăspundețiȘtergere
  25. Internetul este intr-o continuă schimbare. Zilnic apar noutăti care de multe ori schimbă sau anulează tot ceea ce știai despre un anumit domeniu.
    Dacă ai incercat să construiești o afacere pe internet și ai căutat informatiile necesare, te-ai confruntat cu o multime de oferte, care de care mai interesantă și tentantă, și in final ai constatat că timpul și banii cheltuiti nu ti-au folosit la mai nimic!
    Ce se intamplă dacă ti-aș spune că aproape tot ceea ce vezi pe internet despre “cum să faci bani pe net" este o mare păcăleală?
    In mod sigur vei fi derutat.
    Dar realitatea ne arata ca se pot castiga bani pe net, dar peste 95% din cei care incep o afacere online dau faliment in primul an datorita informatiilor incorecte sau incomplete la care au apelat.

    Aici poti afla cateva din secretele celor care fac bani pe net dintr-o afacere online profitabilă
    http://www.aloesib.ro

    RăspundețiȘtergere
  26. as vrea si eu pachetul google adsense . e-mail : badboy_hary@yahoo.com. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  27. Sunt atatea metode de a face bani, numai ca multi ori nu au rabdare, ori asteapta milioane peste noapte.

    RăspundețiȘtergere
  28. salut Edy!ce zici imi tr si mi-e paketul google edsense pe mail la robynnicu@yahoo.com ??numai daca vrei si iti fc plecere..!ms anticipat

    RăspundețiȘtergere
  29. Salut! Avand in vedere perioada grea prin care trecem d.p.d.v financiar, foarte multi oameni cauta o metoda prin care sa sporeasca veniturile. Daca sunteti pregatit sa incepeti dati click pe link-ul de mai jos
    http://www.clixsense.com/?4842111

    RăspundețiȘtergere
  30. salut doresc sie pachetul adsense pe adresa ovidu_ovidu79@yahoo.com multumesc

    RăspundețiȘtergere
  31. Acesta este singurul site romanesc care te plateste cu adevarat pentru ceea ce faci: http://www.viespar.ro/?reff=dc298c5727ab78dbfb95c6bb46f2c0c9

    RăspundețiȘtergere
  32. alte metode puteti gasi pe http://adf.ly/s7Su

    RăspundețiȘtergere
  33. Vrei sa ai un venit in plus si nu stii cum? cum sa faci bani pe net? e mai simplu decat crezi! In fiecare zi cei de la MailDirect trimit mii de newsletter-e catre abonati, iar tu trebuie doar sa le accesezi
    Iata cum castigi bani:
    - Primesti 6$ la inscriere;
    - Primesti bani daca accesezi newsletter-ele;
    - Pentru fiecare mail citit din partea MailDirect primesti 0, 5 centi;
    - Pentru fiecare click in interiorul newsletter-ului primesti 1 cent;
    - primesti 10 centi pentru fiecare prieten care se inscrie din partea ta (pentru primi 200 de prieteni, apoi suma scade la 2 centi/prieten);
    http://www.maildirect.ro/inregistrare/9ad41d8095993ab0d1 3ade5a89f9ae77 - See more at: http://vox.publika.md/economie/cum-sa-faci-bani-online-fara-investitii-467741.html#sthash.bfp2RpGQ.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  34. Incercati SFI, daca sunteti seriosi.Startul e gratis, contactati-ma cand va inscrieti
    http://www.sfi4.com/13264974/FREE
    vreau si eu pachetul pe adresa simex49@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Salut Viorel!
    Site-ul pe care il oferi ete unul de E-commerce asemanator cu Amazon si multe alte magazine online de produse noi i second-hand. Este o afacere online detul de buna pentru cei care au produe de vanzare.
    Ti-am trimis pachetul adsense la adresa de email.

    RăspundețiȘtergere
  36. Market Glory - Jucați gratuit acest simulator economic și militar.
    Puteti să îmbinați într-adevăr utilul cu plăcutul, schimbând
    moneda virtuală în bani reali si sa ii retrageti,obținând astfel un venit online
    cu investitii zero
    Dacă doriți să încercați, vă puteți înscrie aici :
    http://www.marketglory.com/strategygame/alyc1

    RăspundețiȘtergere
  37. buna doresc sa primesc si eu pachetul google adsense pe adresa: cosmin_daniel2001@yahoo.com multumesc

    RăspundețiȘtergere
  38. Viespar.ro este cea mai complexa platforma GPT (Get Paid To) din Romania. Practic, esti platit pentru a rezolva diverse taskuri simple. Poti lucra de acasa sau de la birou, in pauze. Nu trebuie sa instalezi nimic pe calculatorul tau. Citeste informatiile de mai jos pentru a intelege cum functioneaza sistemul, care sunt drepturile si obligatiile tale
    1. Iti faci un cont gratuit pe site;
    2. Primesti pe adresa de e-mail si in contul personal diverse misiuni (micro-taskuri);
    3. Din cateva click-uri, rezolvi misiune si primesti imediat banii in cont;
    Bonus 5$ la inscriere.
    http://www.viespar.ro/?reff=816e1854bf35fd303ca488d164c48352

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna Edy!!! as dori si eu paketul google edsens prin e-mail maiaalady@gmail.com daca se poate. Eu m-am inscris la adsense, dar nu iese nici un banut. Cred ca nu sunt pe drumult cel bun. Am facut un blog dar nu mi l-au acceptat, nu am avut articole suficiente . Acuma m-am inscris la Adfly normal zic ca se fac banii dar cum ?? http://adf.ly/?id=6215312 totusi dupa cautari am vazut ca google adsense daca ai cunostinte este cel mai bun. multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  40. Cea mai tare afacere este chiar aici : http://ladys.ro/?affId=SLMdf5ye

    RăspundețiȘtergere
  41. incercati unul dintre acestea si sigur o sa va placa
    want to make money sitting at home solution here register here
    http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/tudosie
    http://www.marketglory.com/strategygame/tudosie

    RăspundețiȘtergere
  42. Incercati asta, cu 10$ puteti sa vedeti cat de mult se poate castiga intr-un MLM.
    Pentru orice nelamurire ma puteti contacta prin intermediul formularului de pe site.

    http://worldwebwin.com/beta/index.php?up=halalaie

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  43. www.libertagia.com/denes12

    http://ladys.ro/PV1eyON0
    rotciv_popescu@yahoo.com



    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna ziua! De jumatate de an mi-am deschis o afacere online. Nu pot spune ca pana acum a fost greu, dar de ceva timp, am dat de o aplicatie numita Human Resources Planning pe care o gasiti pe www.hrp.ro, dezvoltata de cei de la Romanian Software, care gestioneaza super fain personalul, recrutarea, trainingul si multe altele! Eu sunt super multumita si cred ca sunt multi altii care si-ar dori sa beneficieze de un management eficient asa ca va recomand sa o incercati, chiar merita!.

    RăspundețiȘtergere
  46. buna
    Sunt Brighitte
    trimite-mi te rog si mie pachetul Google Adsense Treasure
    multumesc anticipat
    Daniela16_2009@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

  47. Eu vreau sa cumpar un pachet de la ei.dar vreau de asemenea sa stiu in ce ma bag, daca fac fata(Brighitte)

    RăspundețiȘtergere
  48. Foarte interesant acest articol. Felicitari. Te astept si pe blogul meu legat de afaceri online "afaceri-bani.eu" . Succes mult in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  49. Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site \"lesinat\". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Daca vrei sa incerci jocul click pe ----> http://www.marketglory.com/strategygame/BladeR si vizitati si http://marketglory-help.blogspot.ro

    Incidentally I found a browser game on the net, quite diversified, which can bring many financial benefits, surprisingly it is real money. As you otherwise, I thought it was an advertisement on a website \ "passed \". But I gave it a chance and I noticed that the world is pretty played out even money. People make withdrawals from 50-100 euros per day, started businesses with capital of over 10 thousand euro. If you want to try the game click on ----> http://www.marketglory.com/strategygame/BladeR and visit and http://marketglory-help.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  50. Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site \"lesinat\". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Daca vrei sa incerci jocul click pe ----> http://www.marketglory.com/strategygame/BladeR si vizitati si http://marketglory-help.blogspot.ro

    Incidentally I found a browser game on the net, quite diversified, which can bring many financial benefits, surprisingly it is real money. As you otherwise, I thought it was an advertisement on a website \ "passed \". But I gave it a chance and I noticed that the world is pretty played out even money. People make withdrawals from 50-100 euros per day, started businesses with capital of over 10 thousand euro. If you want to try the game click on ----> http://www.marketglory.com/strategygame/BladeR and visit and http://marketglory-help.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna ziua. Sunt Georgiana Pop si as vrea sa va invit intr-un program prin care puteti castiga bani din confortul casei dumneavoastra; este necesar sa va inscrieti, moment in care veti primi un bonus de 5$ si sa rezolvati sondaje de opinie pentru care veti primi o anumita suma de bani.
    Inscrieri la: http://www.viespar.ro/?reff=2271d6f84b972c387759fd2f4bc47a2a
    Va astept cu drag!
    Spor la sondaje!

    RăspundețiȘtergere
  52. Am cautat mult si am ajuns la concluzia ca acest site este cel mai de incredere si cel mai bun , nu neaparat foarte rapid ,dar in cateva luni ati putea ajunge la un venit ca al unei munci normale din jucat , daca vreti va las acest link sa vedeti , eu am folosit acest site si il folosesc si sunt foarte multumit de el : http://www.marketglory.com/strategygame/Banker222

    RăspundețiȘtergere
  53. Pentru mai multe oportunitati incercati aici https://ecaterinad.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Pentru mai multe oportunitati incercati aici https://ecaterinad.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  55. Uite aici poti incerca si vedea rezultate cu ochii tai inca din prima zi. Intereseaza-te si apoi vei dori sa intri in sistem. Toti reusesc, pot si eu, poti si tu, poate oricine. http://myadstory.com/ref/7293

    RăspundețiȘtergere
  56. eu castig de mai multi ani de pe acest site, este foarte serios si trimite banii imediat http://www.clixsense.com/?4090332

    RăspundețiȘtergere
  57. TWB RiSEN SRL
    Cloud Software este o platforma de servicii online - promoveaza online. gestioneaza situri, furnizeaza gazduire pentru servicii si aplicatii online.

    RăspundețiȘtergere

Regístrese en PayPal y empiece a aceptar pagos con tarjeta de crédito instantáneamente.